Een auto huren op Bonaire

Het eiland Bonaire ligt op ongeveer 50 kilometer van Curaçao, is ongeveer 38 kilometer lang en tussen de 5 en 12 kilometer breed. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is om en nabij 28 graden, prima tempratuur dus om te ontspannen!


Rond Bonaire ligt 300 kilometer koraalrif waar planten en honderden vissoorten leven die zorgen voor een onvergetelijke duikervaring. Uiteraard zijn de stranden van Bonaire, zoals je mag verwachten van een tropisch eiland, fantastisch!

Bonaire Strand Bordjes

Onder of boven water?!

Bonaire zit qua grootte tussen Ameland en Vlieland in wat het een prima te bereizen bestemming maakt als u een auto op Bonaire gaat huren.


Bonaire wordt door velen het duikparadijs ter wereld genoemd. De verscheidenheid aan tropische planten en dieren die in de zee rond Bonaire leven is uniek en daarom maken deze bezienswaardigheden op Bonaire deel uit van het Bonaire Marine Park. Daarnaast is ook het eiland Klein Bonaire een goede duiklocatie. De duiklocaties zijn vaak vanaf het strand al goed te bereiken waardoor u vaak geen boot nodig heeft.


La Bay heeft een prachtig mangrovebos en behoort misschien wel tot de beste surflocaties van de wereld.

 

Vliegtickets Bonaire

D-reizen heeft vliegtickets naar Bonaire met laagste prijsgarantie!

Bonaire Thousand Steps
Bonaire Strand Boten

Bezienswaardigheden

Bezoek de vlindertuin ‘Butterfly Garden Bonaire’. Ga naar Lac, een mooie lagune met een eigen karakter. Zie het Bonaire Museum in Kralendijk. Zoek tijdens uw last minute Bonaire verkoeling bij de diverse grotten op het eiland. Neem de huurauto en rijd naar het Donkey’s Sanctuary. Hier worden zieke of verwaarloosde ezels opgevangen.

 

Waarom een auto huren op Bonaire?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren op Bonaire heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.