Een auto huren in Australië

Het Kakadu national park, het Opera house in Sydney en natuurlijk het Great Barrier Reef. Zo maar een paar hoogtepunten van dit fantastische land. Vergeet ook zeker niet de Great Ocean Road, een van de mooiste autoroutes ter wereld! Deze mag u niet missen wanneer u in Australië bent. De Great Ocean road begint in Torqay, ten westen van Melbourne en eindigt in Port Fairy. Prachtig te rijden met een eigen huurauto natuurlijk. Met prima autohuur tarieven in Australië is dit voor iedereen weggelegd.

Australie Bord Kangaroo

No worries mate

‘No worries mate’ is zo’n beetje de nationale lijfspreuk van Australië en typeert de levensstijl in dit mooie land. Niet dat men nergens om geeft, integendeel … de Australiërs gaan ervan uit dat er altijd wel een oplossing te verzinnen is voor een probleem.


De geïsoleerde ligging van Australië heeft natuurlijk zijn voordelen. Het Kakadu national park bijvoorbeeld. Een prachtig nationaal park met rotsplateaus, rode rotswanden watervallen, lange rivieren en veel, heel veel wildlife. Prima te bereiken met uw huurauto. Dit geldt ook voor Atherton Tableland, gelegen nabij Cairns. Hier vindt u prachtige meren, watervallen en regenwouden.

 

Vliegtickets Australië

D-reizen heeft vliegtickets naar Australië met laagste prijsgarantie!

Australie Twelve Apostles
Australie Kangaroo

Waarom een auto huren in Australië

  • Bezoek het Opera house in Sydney.
  • Ga duiken in het prachtige Great Barrier Reef.
  • Bewonder Ayers Rock, het bekendste symbool van Australië.
  • Zie de prachtige Whitsunday Islands met haar witte poederstranden en groene bossen
  • Ga op zoek naar koala’s en kangoeroes op Kangaroo Island.

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Australië heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.