Een auto huren op Aruba

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en behoort tot de ABC-eilanden. Er heerst een tropisch klimaat met middagtemperaturen die het hele jaar rond 30 graden liggen. Het eiland heeft een rotsachtig landschap met veel cactussen en de welbekende dividivi boom. De stranden van Aruba behoren tot de mooiste van de wereld. Tel hierbij het kraakheldere water en het mooie koraal op en u heeft de perfecte ingrediënten voor een prachtige duikvakantie.

aruba-zee-palmtak

(Ont-)spanning

Een auto huren op Aruba is dé manier om meerdere droomstranden te bezoeken. Op Aruba zijn er 22 stranden waarvan er zeventien aan de westkust en vijf aan de oostkust te vinden zijn. Door de sterke wind aan de oostkust kunt u hier prima surfen en kitesurfen.


De zee rond Aruba is zeer rijk is aan vissen. Daarnaast liggen er rondom Aruba erg veel wrakken van schepen en zelfs een paar vliegtuigen. Dit maakt de duikervaring bij Aruba uniek in zijn soort.


De zee en het prachtige weer maakt van Aruba een prima plek om te zeilen. Er is een ruime keuze aan zeilboten, voor ieder budget is er keuze. Voor gezelschappen zijn er grote boten te huur die plaats bieden aan meerdere mensen en voor het sportieve zeilen op Aruba zijn  kleinere boten te huur.

 

vliegtickets-aruba-strand
vliegtickets-aruba-strand2

Waarom een auto huren op Aruba?

Bezoek prachtige golfbanen. Ga op zoek naar het mooiste strandje aan de westkust. Zie de verschillende musea die de cultuur van Aruba goed weergeven. Dompel je onder in de prachtige onderwaterwereld van Aruba. Neem de huurauto en rijdt het hele eiland rond.


Genieten en zoveel mogelijk zien? Als u een auto huurt op Aruba heeft u pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

 

Vliegtickets Aruba

D-reizen heeft vliegtickets naar Aruba met laagste prijsgarantie!