Een auto huren in de Algarve (Faro)

Van heel Portugal is de Algarve de meest bezochte streek. Terecht ook wat ons betreft. Niet alleen heeft het een prachtige kustlijn met ontelbare baaien en stranden ook heeft het een aansprekende historie. Dit uit zich bijvoorbeeld in het prachtige ’Castelo dos Mouros’ het Kasteel van Silves of het 16e eeuwse fort bij Sagres Point. Prachtig rijden met een eigen huurauto natuurlijk. Met prima autohuurtarieven in de Algarve is dit voor iedereen weggelegd.

 

*Geldig op alle nieuwe boekingen t/m 14 juni, huurperiode t/m 31 maart 2015. Minimaal 5 huurdagen.

algarve-strand-rots

Strand en cultuur

Als u een auto gaat huren in de Algarve kunt u niet om de prachtige stranden heen. Het landschap van Algarve is zeer gevarieerd. De kust kent ten westen van Faro de welbekende rotsformaties met kleine strandjes ten oosten van Faro lagunes en kilometerslange zandstranden.


Terwijl de ruim 80 km lange kuststrook ten westen van Faro met plaatsen als Albufeira, Portimão en Lagos vrijwel geheel ingesteld is op toerisme, is het heuvelachtige binnenland nog vrijwel onaangetast.


Voor strandliefhebbers is het de ultieme bestemming, Praia da Marinha is een van de mooiste en heeft daarom een aantal jaar geleden de ’Golden Beach award’ gekregen.

 

 

Algarve Mandenvlechter
Algarve Auto Berg

Leuk om te zien of te doen

Bezoek ook de stad Portimao, gelegen aan de zuidelijke kust. Hier worden met enige regelmaat grote zeilevenementen gehouden waar bezoekers vanuit de hele wereld op af komen. Uiteraard prima te bereiken met uw eigen huurauto.

Bezoek Albufeira met haar prachtige ligging aan de kust. Ga duiken bij het prachtige Praia da Luz. Zie de prachtige vuurtoren van Vila Real de Santo Antonio. Ga op zoek naar de geschiedenis van Portugal in Alcoutim. Neem de huurauto en rijdt langs de baaien aan de gehele kustlijn.  


Waarom een auto huren in de Algarve?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Als u een auto gaat huren in de Algarve heeft u pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

 

Vliegtickets Algarve

D-reizen heeft vliegtickets naar de Algarve met laagste prijsgarantie!